Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rozani Kraft Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sare de baie
15 lei
Brand
KABINETT
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Relaxati-va cu sarurile de baie naturale Kabinett!

Este timpul pentru o relaxare placuta in cada.
Ia-ti ceva timp pentru tine, sa stii ca merita! Imbunatatiti acest timp de relaxare cu sarurile noastre de baie minunat parfumate.
Indiferent daca ati avut o zi grea sau aveti nevoie de un moment de „timp pentru mine” (a „me time”) pentru a va relaxa, sarurile noastre de baie va pot ajuta.
Turnati sarea in apa de baie si veti fi uimiti de aroma si linistea pe care o creeaza. Aroma lor puternica si calmanta va ajuta sa va relaxati si sa va simtiti grozav in cel mai scurt timp.
Indepartati stresul si rasfatati-va simturile cu acest ritual relaxant de autoingrijire. Uleiurile esentiale de aromaterapie patrund in piele pentru o senzatie de matase neteda si va vor crea propriul moment de lux regal. Sarurile se dizolva in apa contribuind la intinerirea pielii plictisitoare, moarte si sunt special parfumate pentru a revitaliza mintea si a reimprospata corpul cu aroma relaxanta si proprietatile sale hidratante.

Lasati cristalele de sare sa se dizolve si sa dezvaluie parfumul delicat. Bicarbonatul de sodiu are proprietati de detoxifiere, ameliorare a iritatiilor si este totodata un agent de protectie al pielii si agent deodorant.

Gramaj: 600 g
Din Gura in Gura